Skip to main content
 

Weerbaarheidstraining Rots & Water

Verschillende keren per jaar bied ik groepstrainingen aan. Lees de uitgebreide uitleg hieronder en voor meer informatie kun je altijd een mailtje sturen naar lidy@metlidy.nl of gebruik maken van het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De nieuwe cursus start in het voorjaar van 2022! De kosten van de trainingen zijn te vinden onder tarieven in het menu.

De Rots & Watertraining is een fysieke weerbaarheidstraining en is bedoeld voor kinderen die:

  • steviger in hun schoenen willen staan
  • willen leren beter voor zichzelf op te komen en daarbij mee op zichzelf willen vertrouwen
  • onzeker zijn, geplaagd of gepest worden

Het doel van deze training is het vergroten van de communicatie- en sociale vaardigheden en welzijn bij kinderen en jongeren. De kinderen oefenen vooral spelenderwijs en via fysieke oefeningen sociale communicatie- en confrontatievaardigheden.

Tijdens de oefeningen wordt stilgestaan wanneer het handig is om je stevig op te stellen als een rots en wanneer een waterhouding meer effectief is. De rots staat voor het hebben van een stevige basis, het opkomen voor jezelf en het maken van eigen keuzes. Het element water helpt in het samenwerken, spelen en leven met anderen. Voor meer info verwijs ik u naar de officiële site www.rotsenwater.nl.

De training bestaat uit 8 trainingen van 60 minuten. Locatie: Maatschappelijk zorg- en gezondheidscentrum EMMA, Bijsterveldenlaan 5, Tilburg (Reeshof).

Sommige zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte of zelfs de gehele training vanuit de aanvullende verzekering. Voor meer informatie over vergoedingen kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeringen. Na afloop van de training ontvangt uw kind een officieel Rots en Water certificaat.

Wilt u uw kind inschrijven? Vul het inschrijfformulier hieronder in!


    Groep 4Groep 5Groep 6Groep 7Groep 8