Skip to main content
 

Over mij

Mijn naam is Lidy Gosens. Als kindercoach zoek ik samen met het kind naar een oplossing om zijn of haar talenten en mogelijkheden te ontdekken en het zelfvertrouwen te vergroten. Naast mijn werk als kindercoach ben ik werkzaam voor Stichting De As, waarvoor ik kinderen met autisme begeleid. Dit doe ik voornamelijk bij de gezinnen thuis en bij de kinderen op school.

Voordat ik dit werk ben gaan doen, heb ik met veel plezier als leerkracht in het reguliere en in het speciaal basisonderwijs gewerkt. In die periode heb ik ervaren dat ik het meest geniet van de momenten dat ik kinderen persoonlijke aandacht kan geven. De begeleiding van kinderen die een emotioneel-, leer- of gedragsprobleem hebben, heeft mij de meeste voldoening gegeven.

Ik vind het heerlijk dat ik nu aan kinderen de aandacht kan geven die ze nodig hebben en verdienen. Ik luister echt naar het kind en ga uit van het positieve zodat het kind vanuit eigen kracht weer verder kan.

Ik volg regelmatig cursussen en trainingen die zinvol zijn voor mijn eigen ontwikkeling en mijn praktijk.  Voorbeelden hiervan zijn dat ik mag werken met het COACHEE!spel door het volgen van een kindercoachopleiding bij Magie van Kindercoaching en doordat ik bij Gadaku Instituut de training heb gevolgd, ben ik gecertificeerd Rots & Watertrainer.